Revizyon Burun Ameliyatı

Revizyon Burun Ameliyatı

Revizyon Burun Ameliyatı Zorlukları

Revizyon Burun Ameliyatı Daha önce burun operasyonu geçirmiş olan hastaların geçirecekleri ikinci operasyona verilen adıdır. En iyi revizyon burun ameliyatı neticesi için internet sayfalarındaki sayfalarla iletişime geçebilirsiniz. Revizyon burun ameliyatları ilk estetik burun ameliyatları ile kıyaslandığında biraz daha spesifik ve karmaşık olarak görülen işlemlerdendir ve yapılmadan önce bir dizi işlemin ele alınmasını gerektirir.

Örneğin bu aşamada;

1 - Hasta ve doktor arasında bir iletişim problemi varsa veya doktordan memnun kalınmamışsa başka bir doktora yönelmeyi düşündürmelidir.

2 - Yeni estetik cerrahın daha önceki ameliyatta neler yapıldığını detaylı bir şekilde bilmesi gerekir. Burun yapısını inceleyerek yapılması gerekenleri ayrıntılı bir şekilde hastaya aktarması gerekir.

Revizyon Burun Ameliyatında Hasta Psikolojisi

Revizyon burun ameliyatı, ilk ameliyata göre bir nebze de olsa daha zordur. Çünkü burada işlem görmüş bir burun ve çok sayıda deforme olmuş kısımlar yer alabilir. Psikolojisi bozulmuş ve mutsuz bir hasta da bu işlemi zorlaştıran diğer etkenlerdir. Kimi zaman revizyon burun ameliyatlarında deriyi kemikten ayırmak bile bazen çok uzun sürebilir. Özellikle de anatomik yapısı bozulmuş olan bir burun mutlaka iyi bir uzman, tecrübeli ve sabırlı bir hekim gerektirir. Psikolojik açıdan bakıldığında, revizyon burun ameliyatı hastaları genellikle umutsuz bir operasyon için hazırlandıklarını düşünürken mutsuz bir profil sergiler. Bu aşamada doktor ve hasta ilişkisinde güveni sağlamak önemlidir.